Društvo v Mesecu Četrtne skupnosti Rudnik 2023

V Mesecu Četrtne skupnosti Rudnik je Društvo upokojencev Krim-Rudnik sodelovalo z Dnevom odprtih vrat društva in na Dnevu Četrtne skupnosti Rudnik na prireditvenem prostoru pri Športni dvorani Krim s predstavitveno stojnico in nastopom MPZ Ljubitelji ljudskega petja Golovec.
Na Dnevu odprtih vrat društva 21. septembra so bile v društvenih prostorih na ogled postavljene fotografije društvenih dejavnosti iz različnih obdobij društva od športnih do kulturno družabnih dogodkov. Člani društva so se ob pregledovanju razstavljenega spominjali dogodkov preteklih let. Razstava je zanimala tudi sprehajalce, ki jih mimo društva vodi pot na Golovec.
Na predstavitveni stojnici na Dnevu Četrtne skupnosti Rudnik v soboto 23. septembra je društvo predstavilo svoje dolgoletno delovanje in povabilo prebivalce četrtne skupnosti, da se aktivno vključijo v društveno življenje. Nastop društvenega pevskega zbora z revijo ljudskih pesmi ob spremljavi harmonike in kitare je v sončni septembrski soboti popestril razpoloženje mnogim obiskovalcem.

Tekst, fotografije: Darja Perko