Je zelena faza blizu?

                                                        Spoštovane članice in člani društva,
počasi, počasi se sproščajo ukrepi vlade, vendar smo še vedno omejeni zlasti v dejavnostih v notranjih prostorih društva. Čeprav smo se že navadili razkuževati roke in nositi maske nas navodila opozarjajo, da moramo imeti pri vstopu v notranje prostore potrdilo ”PCT”  o cepljenju, prebolelosti covida-19 ali testiranju. Paziti moramo na oddaljenost med osebami. Zaradi teh omejitev, čeprav je društvo normalno odprto, še vedno ne delujeta pevska zbora in nedeljska srečanja še vedno niso možna.
Načrtujemo, da se konec junija ali julija končno srečamo na Zboru članov društva in izvolimo nove člane v organe društva. Po nepričakovani smrti predsednika Petra Ileniča društvo za normalno poslovanje nujno potrebuje drugega zastopnika društva, ki pa mora biti izvoljen kot določajo predpisi upravne enote. Prosimo vas, da pomagate s svojimi predlogi izbrati predsednika društva, ki bo sposoben voditi društvo v teh turbulentnih časih. 
Želimo tudi obnoviti izletniško in socialno zdravstveno dejavnost, zato naprošamo članice in člane društva, ki so pripravljeni in zainteresirani voditi navedeni dejavnosti, da se oglasijo pri tajnici društva v uradnih urah oz. po telefonu.
Z najboljšimi željami, da bi se končno znašli ne samo v zeleni fazi ampak v normalni fazi življenja in se vrnili v utečeni tok preživljanja prostega časa in srečevanja vas pozdravljamo.

                                                            Pričakujemo vas!
Darja Perko , tajnica