DRUŠTVO UPOKOJENCEV JE PONOVNO ODPRLO SVOJA VRATA

SPOŠTOVANE ČLANICE IN ČLANI DRUŠTVA

Po več kot dveh mesecih je vlada preklicala epidemijo bolezni covid – 19, ki se bo končala z zadnjim dnem maja. Blizu je normalno življenje in v skladu z vladnimi predpisi in navodili je tudi društvo odprlo vrata in srečanja s klepetom so ponovno možna kot tudi športna dejavnost v zunanjih in notranjih prostorih s strogim upoštevanjem navodil, ki smo jih povzeli po priporočilih NIJZ. Trenutno se v društvu ne  izvajajo  družabno kulturne dejavnosti z večjim številom članov, če ni možna razdalja od 1,5m do 2 m med osebami. Vendar se predvideva, da se bo ob nadaljnjih sprostitvah ukrepov vzpostavilo ponovno polno delovanje vseh aktivnosti društva.
Seveda moramo upoštevati, da moramo imeti člani pri prihodu v zunanje prostore in notranje prostore maske in si obvezno razkužiti roke; priporočljivo je, da si v toaletnih prostorih temeljito umijemo roke in šele potem uporabimo razkužilo. Maske si lahko snamemo pri mizah. Obvezno je pogosto prezračevanje notranjih prostorov.
Zavedati se moramo, da smo upokojenci rizična skupina državljanov za katere je obolenje za korona virusom lahko usodno. Spremljajmo in upoštevajmo splošna navodila NIJZ in vladnih organov, ker korona virus je še vedno prisoten in vprašanje je, kdaj se bo ponovno pojavil v večjem obsegu.

Želimo, da vsi ostanemo zdravi in uživamo v srečevanjih v prostorih društva pod okriljem zelenega Golovca.

 SREČNO IN SE VIDIMO /PA ČEPRAV BREZ OBJEMOV/.