Srečanje jubilantov društva 2023

Prišel je oktober, čas ko v društvu organiziramo Srečanje članov-jubilantov, ki v letu 2023 praznujejo 70, 80, 90 in več let. Jubilante smo povabili s posebnim vabilom in jim posvetili proslavo s kratkim programom in pogostitvijo.
Zaradi osotnosti predsednika društva/bolezen ne izbira/ smo prisotni člani Upravnega odbora pozdravili prisotne jubilante in njihove spremljevalce, jim izrekli želje, da bi jim zdravje služilo še naprej in bi se pogosto srečevali v društvu zlasti ob raznih prireditvah.
Društveni pevski zbor Ljubitelji ljudskega petja Golovec je s pesmijo in recitacijo ustvaril prijetno vzdušje v katerem smo jubilantom čestitali in jim podelili nagelj z darilom-darilno kartico.
Slavljencem smo pripravili s pomočjo prizadevne članice društva manjšo zakusko na lično okrašenih mizah in jih povabili na ples ob prijetni živi glasbi našega člana.
Veselo razpoloženje se je ob obujanju spominov na pretekla srečanja in ob željah, da bi nam bila prihodnost naklonjena potegnilo v večerne ure in poslovili smo se z ” kmalu na ponovno snidenje”.

Tekst: Darja Perko, foto: Ljubo Baša