Zahvala tajnice članom društva

Spoštovani člani, članice društva,

Zahval za moje delo v društvu, ki sem ga z veseljem opravljala 10 let na pobudo Marjana Viranta in takratnega predsednika Petra Ileniča nisem pričakovala. Moje poznavanje administracije predvsem pa rokovanje z računalnikom, ki sem ga pridobila z izkušnjami v društvu invalidov Center in pa z inštrukcijami mojega vnuka, sta bila izziv za ureditev številnih področij dela tajnice v našem društvu. Vendar se je tekom let nabralo toliko dolžnosti zlasti v času covida, da sem tudi zaradi mojih rojstnih datumov katerih število je čedalje višje, spoznala, da je čas, da se poslovim od funkcije tajnice.
Nisem ambiciozen človek, vem kje so moje meje, vem pa tudi, da sem se delu v društvu posvečala z vsem srcem, dostikrat na račun moje družine. Vedno sem delovala v prid društva, čeprav včasih pri nekaterih nisem bila razumljena.

Iskreno se zahvaljujem predsedniku društva Marjanu Virantu, duši društva in mojem mentorju, sočlanom v upravnem odboru, pevskemu zboru Golovec z zborovodkinjo Naco in posameznikom v društvu, ki so mi pomagali prebroditi marsikatero težavo in so z menoj pripomogli k dobrem vzdušju v društvu. Zahvaljujem se tudi Tonetu Slaku iz DU Trnovo, ki mi je vedno pomagal rešiti problem, ki se je pojavil v posebnih situacijah. Zahvaljujem se voditeljici DCA Tini za zgledno sodelovanje, ko sva skrbeli za  usklajeno delovanje društva in centra.

Posebno pa se zahvaljujem Ljubu Baša, Jožetu Plutu, Nevenki Hudobivnik, Zdenki Pajk in Miru Denac, Poldetu Bosnar, mojim šahistom, Vlasti in Oti, ki sta me seznanjali z veselimi in težavnimi prigodami v društvu.

Nazadnje hvala, res prisrčna hvala vsem članom društva prisotnim in neprisotnim, bilo mi veselje preživljati z vami skupne čase.

Darja Perko