OBVESTILA

Spoštovane članice in člani društva,
čas počitnic se počasi izteka in ponovno se bomo pričeli redno srečevati v društvu pri športnih in kulturno zabavnih dejavnostih. Zato vam posredujemo z obvestili informacije o dogodkih v mesecu septembru.

# Planirani izlet ”Ribji piknik’‘ na otoku Krku 6. septembra 2023 je žal odpovedan zaradi previsoke cene izleta.
# Območna zveza društev upokojencev Ljubljana Vič Rudnik organizira in vabi v soboto, 16. septembra 2023 ob 11.00 na ”Srečanje društev upokojencev” tega območja z revijo pevskih zborov društev v Antonovi dvorani pri cerkvi sv. Antona na Tržaški cesti v Ljubljani. Nastopil bo tudi društveni MPZ Ljubitelji ljudskega petja Golovec. Priporočajo se za udeležbo.
# Društvo upokojencev Krim-Rudnik vabi članice, člane društva in okoliške prebivalce na ”Dan odprtih vrat društva” v četrtek, 21. septembra 2023 od 16.00 do 20.00 ure z razstavo fotografij različnih obdobij društva. Vljudno vabljeni!
# Četrtna skupnost Rudnik vabi v mesecu četrtne skupnosti na osrednjo prireditev ”Dan Četrtne skupnosti Rudnik”, ki bo potekala v soboto 23. septembra 2023 med 10.00 in 17.00 uro pri športni dvorani Krim Ob Dolenjski železnici 50, Ljubljana. Društvo upokojencev Krim-Rudnik se bo predstavilo z dejavnostmi društva na stojnici in z nastopom MPZ Ljubitelji Ljudskega petja Golovec. Vabimo članice in člane, da preživijo sobotni dan na prireditvi in se seznanijo z dejavnostmi s katerimi se ukvarjajo v prostem času prebivalci četrtne skupnosti od najmljaših do najstarejših.

Nanizali smo vam nekaj podatkov o prireditvah na katere ste prisrčno vabljeni.

Tekst: Darja Perko